Door de jaren heen heb ik talloze mensen met verschillende vragen op hun levensweg mogen helpen of het nu ging om hun persoonlijke ontwikkeling, hun studie of loopbaan/werk, hun onderneming of artistieke ontwikkeling of om hun relatie. Daar ben ik dankbaar voor! Hieronder een greep uit hun reacties.


Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.

 

Bedankt Marcel, voor de elementenscan van 4kids2tell die je hebt ontworpen. Het geeft inzicht in de persoonlijke kwaliteiten, leerstijl en vaardigheden van het kind/ de jongeren en zijn/haar  omgeving. De cursus was zeer interessant en je gaat ons zeker terug zien op een van je vervolgcursussen! 
Mariëlle Schoenmakers

Medisch Pedagogisch Hulpverlener bij 4kids2tell

 

Er werd ineens helder welke stappen ik diende te nemen om uit mijn patroon te kunnen stappen.
Esther Schenkels

Coach, Rebalancer, Teacher, Inspirational speaker

 

Een warme aanbeveling voor Marcel. Hij is prettig in de omgang, enthousiast, warm en vriendelijk. Hij helpt mensen als coach en zet daarbij de door hemzelf ontwikkelde Personality Scan in.

Christine Terwiel

Communicatie adviseur, webredacteur en webcoach

 

Sonnevelt Opleidingen maakt dankbaar gebruik van zijn kwaliteiten. Inmiddels hebben de honderden gebruikers van de diverse scans betrouwbare handvatten gekregen voor hun studiekeuze.

Albert Sonnevelt

Psycholoog, Specialist Vitaliteit en Directeur Sonnevelt Opleidingen

 

Marcel Dekker is creatief van geest en zijn grote kracht schuilt in het aandragen van nieuwe inzichten en helpen bij het ontwikkelen van nieuwe projecten en campagnes. Het resultaat is concreet en heeft altijd betekenis.

Frans-Peter Dechering

Commercieel Directeur Plantveredeling

 

Marcel is een vakman en weet zijn kennis en inzichten met enthousiasme en degelijke onderbouwing over te brengen.

Lida van Doorn

Charisma Trainer

 

Ik heb een workshop bij Marcel gevolgd en vond het heel verrassend om zoveel informatie over mijzelf te krijgen uit een simpele test!

Thea Bus

Teamleidster Kinderdagverblijf

 

Door het consult ben ik mij van veel dingen van mijzelf bewuster geworden. Veel is helder geworden en dat heeft een lange, positieve uitwerking op mijn leven. Ook door zeer concrete adviezen en aanwijzingen, werkt dit tot op dit moment nog door op mij.

Pankaja Bours

Coördinator van een Zorgboerderij

 

Ik heb het fascinerend ervaren hoe Marcel aan de hand van het door hem ontwikkelde gereedschap in staat is geweest vele kanten van mijn persoonlijkheid te belichten en in kaart te brengen.

Roel-Jan Abbas

Osteopaat 

 

Het gesprek had een grote impact. Ik ben hierdoor een aantal zaken duidelijker gaan zien en herkennen en ben op deze punten van mijn leven ten goede veranderd.

Roberto Tangel   

Klassiek homeopaat

 

Ik was verbaasd en direct gecharmeerd van de eenvoud, de snelheid en de verrassende diepgang van de door Marcel Dekker ontwikkelde tools  en kan het warm aanbevelen.

Volkert Batelaan

Rodrigues & Batelaan Management Consultancy

 

Marcel door jouw levenswerk, krijgen mensen inzicht in hun leven met mooie resultaten als gevolg. 

Bernadette Meulens

Chaos Analist bij Humancipatie

Marcel weet de juiste informatie uit je te halen en toe te passen op je levensvragen. Hij vraagt door en zet je aan het denken. Je gaat dingen op een andere manier bekijken, waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt.

Iris de Raadt

Studente

In enkele simpele stappen wordt een analyseproces op gang gebracht, waarbij het niet zozeer om ‘waarheden’ gaat, als wel om een zoektocht naar eigen kracht en zwakte. Marcel Dekker is daarbij een goede gids.

Pia van Oord - Wiessing

Adviseur Wonen, cultuur, historie & beleid

Elke keer weer slaat hij de spijker op zijn kop. Zo kan ik meer begrip voor mijzelf opbrengen en weet ik wat de oorzaak is van de disbalans.

Elfriede Oosterlaan

Professional Life Coach

 

Marcel begeleidt je op een professionele wijze door het proces heen met rust, zonder oordeel en ruimte latend voor wie jij bent. Voor mij was het zeer verrijkend en ook praktisch want je kunt direct een stap zetten in dat wat jij zou willen. Bedankt voor deze mooie ervaring Marcel!

Natasja van Moorst

Coach bij More Happy Jongerencoaching

 

Aan de hand van mijn vraagstuk, werd ik door Marcel Dekker zorgvuldig en professioneel van buiten naar binnen geleid en werd mijn intuïtie wakker gemaakt en aangesproken. Na afloop voelde ik me verrijkt.

Franca Nijman

Kindertherapeut bij Kindertherapie Den Haag

 

Begeleiding door Marcel is een fantastisch natuurlijk en intuïtief proces om de verschillende keuzemogelijkheden te filteren en te landen op een duidelijke richtingwijzer.

Sjouke Eekma

Elektro-ingenieur en massagetherapeut

 

Na de sessie voelde ik hernieuwde energie om aan de slag te gaan met mijn missie en helderheid om echt de stappen te zetten die nodig zijn!

Dymphi Peeters

Muzikant & stemhealer

 

Mede door de sessie met Marcel ben ik daadwerkelijk stappen gaan nemen en ben ik als mens en coach gegroeid.

Ilse Fortuin
Trainer hormoonfactor