Monique van der Burgt -  Wandelcoach Het Open Veld

Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik direct de klik om samen met Marcel een prachtige krachtige website voor mij neer te zetten. Ik ben in dit proces steeds dichter bij mijn kern gekomen en ik heb onze samenwerking als zeer verdiepend ervaren.  Het resultaat is een prachtige website, waar ik in mijn eigen spiegel kijk,  wetende en voelende vanuit mijn bron dat ik vrouwen mee de natuur in neem, om (weer ) voeling met hun eigen bron te krijgen. Bedankt Marcel, voor de hele fijne en prettige samenwerking.


Nancy Abbas - Haptotherapie

Marcel houdt de vaart erin. Dat prikkelde mij om in contact te blijven met mijn proces om te verwoorden/verbeelden waar ik voor sta. Soms ging het mij eerst wat snel, maar na iedere werksessie kreeg ik steeds een vitaal gevoel van, “ Ja, ik ga ervoor”. Marcel voelt veilig, hij neemt leiding daar waar nodig en geeft ruimte om samen te kunnen experimenteren. Met zijn creativiteit en kundige taalvaardigheid heb ik steun ervaren om woorden en beelden te kunnen geven aan wat ik met mijn website wil uitdragen. Het resultaat mag er zijn. Ik ben er heel blij mee.

 

Marius Gosschalk - Het Verhaal

Bij mijn eerste kennismaking met Marcel dacht ik meteen “ik ben nu in contact  met het vriendelijke gezicht van een eindeloze bron van kennis en wijsheid”. Toen bleek dat hij niet alleen maker is van het prachtige 4 elementen ontwikkelingsmodel, maar ook websites bouwt, wist ik dat ik mijn site door hem wilde laten maken.

Weer bleek dat zijn kennis en kunde gebed zijn in een bijzondere wijsheid waarbij hij zich gevoelig opstelt voor wat voor mij belangrijk is en er wezenlijk toe doet. 

Toen werd het spannend, want hij ging voor me aan het werk voor een ontwerp op basis van onze gesprekken. En zo startte onze dialoog, die leidde tot mijn site waar dat essentiële prachtig tot uiting is gekomen. En nu is er het contact waarin er zo veel meer gebleven is dan mijn nieuwe site alleen, die vriendelijke bron. Ik ben niet alleen tevreden maar ook dankbaar. 

 

Frans-Peter Dechering - Corvus Drones

Voor Corvus Drones was de wens om binnen heel korte tijd een vernieuwde eenvoudige site op te zetten. Marcel pakte de klus voortvarend op en zijn bijdrage gaat verder dan alleen de website. Zijn aanpak is concreet en creatief, van praktisch maken tot strategisch meedenken. En, met Marcel is het altijd prettig samenwerken.

 

Piet Houtenbos - Stichting Een Helpende Hand 

Marcel heeft voor onze charitatieve stichting een prachtige en heel handzame site gebouwd. De samenwerking was avontuurlijk: in dialoog kwamen we tot verrassende oplossingen en beelden. De kracht van Marcel is dat hij onze wensen snel en goed opneemt en creatief is met zowel tekst als met grafisch ontwerp. Drie eigenschappen die hem een aanbevelenswaardige websitebouwer maken.

 

Mar-Lin Schut - Spraakmakend

De samenwerking met Marcel bij het maken van mijn  nieuwe website heb ik als bijzonder prettig en ontspannend ervaren. Daarom heb ik hem gevraagd of hij ook de nieuwe site voor de Stichting Spreekkunst wil maken.

 

Peter Tangel - Binnen Leeft

Ik ga een frisse herstart maken met mijn bedrijf MensFrame. Daar past ook een andere naam bij: ''BINNEN LEEFT'' Dat wil ik ook uitstralen met mijn digitale visitekaartje; mijn nieuwe website. Marcel ondersteunde mij met het ontwerp van de website, ontwierp het nieuwe logo, zocht passende beelden, bood reflectie t.a.v. de inhoud en tekst, zorgde voor de techniek en kwam met inspirerende boeken en artikelen. Kortom, Marcel is terecht een website-ontwikkelaar die meer biedt dan zo maar een website: een tijdelijk maatje in ontwerp, inhoud en realisatie.