Een eerste stap

Maak de Elemententest

Vind een eerste antwoord op je vraag en maak de door Marcel Dekker ontwikkelde ElemententestOntdek hoe de elementen zijn verbonden met de manier waarop jij op dit moment in het leven staat. Klik op onderstaande afbeelding, zet de speciaal ontwikkelde kleurpatronen in de volgorde van jouw voorkeur en laat je inspireren door de uitslag. De test is gebaseerd op het boek "Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf" van Marcel Dekker. Dit boek kun je als pdf gratis bij hem aanvragen via het contactformulier.

Wat kun je ermee

Zelfkennis is vaak een eerste stap naar het antwoord op je vraag. Marcel Dekker ontwikkelde deze persoonlijkheidstest om jezelf beter te leren kennen en een eerste contact te maken met het mogelijke antwoord op je vraag.

 

In het resultaat van jouw test wordt beschreven in welke van de vier elementen (Lucht-Denken, Vuur-Willen, Water-Voelen, Aarde-Doen) op dit moment van je leven je grootste talent als schat verborgen zit. Daarna kun je lezen welke kwaliteiten; competenties en sleutelwoorden bij je passen. Onderaan vind je de scores per element uitgedrukt in percentages en punten.

 

Neem niets van wat je leest voor zoete koek aan, maar koppel het steeds terug naar je eigen beleving, wijsheid en ervaring. Om je onderzoek verder te verdiepen kun je de uitslag (en je ontdekkingen) voorleggen aan familie, vrienden en collega's. Als je begeleiding zoekt bij het maken van keuzes op het vlak van werk, onderneming of creativiteit kun je contact opnemen met Marcel Dekker.