Ontdek de basisingrediënten van jouw verhaal

Vind een ingang voor de kern van je kwaliteiten & talenten als coach, kunstenaar, healer of andere ondernemer die de wereld een beetje beter maakt  en doe de  Elemententest. Ontdek hoe je denken, willen, voelen en doen zijn verbonden met de manier waarop jij op dit moment in het leven staat. Klik op onderstaande afbeelding, zet de speciaal ontwikkelde kleurpatronen in de volgorde van jouw voorkeur en laat je inspireren door de uitslag. De test is gebaseerd op het boek "Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf" van Marcel Dekker. Dit boek kun je als pdf gratis aanvragen via het contactformulier.

Zelfkennis als start

Deze persoonlijkheidstest kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen en een eerste contact te maken met het mogelijke antwoord op je vraag. In het resultaat van jouw test wordt beschreven in welke van de vier elementen (Lucht-Denken, Vuur-Willen, Water-Voelen, Aarde-Doen) op dit moment van je leven je grootste talent als schat verborgen zit. Daarna kun je lezen welke kwaliteiten; competenties en sleutelwoorden bij je passen. Onderaan vind je de scores per element uitgedrukt in percentages en punten.

 

Neem niets van wat je leest voor zoete koek aan, maar koppel het steeds terug naar je eigen beleving, wijsheid en ervaring. Om je onderzoek verder te verdiepen kun je de uitslag (en je ontdekkingen) voorleggen aan familie, vrienden en collega's.

Wil je professionele begeleiding bij het maken van jouw website, keuzes op het vlak van werk, onderneming of creativiteit dan kun je contact met mij opnemen. 

 

Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.