Ontdek de essentie van jouw verhaal

Doe de  Elemententest. De uitslag kan je helpen bij het goed onder woorden brengen van je kwaliteiten & talenten als coach, therapeut, kunstenaar, healer of andere vorm van ondernemerschap die de wereld een beetje beter maakt.  Klik op onderstaande afbeelding, zet de speciaal ontwikkelde kleurpatronen in de volgorde van jouw voorkeur en laat je inspireren door de uitslag. De test is gebaseerd op het boek "Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf" van Marcel Dekker. Dit boek kun je als pdf gratis aanvragen via het contactformulier.

Zelfkennis als start

Deze persoonlijkheidstest kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen of een eerste contact te maken met het mogelijke antwoord op je vraag op het vlak van ondernemen, relaties, persoonlijke ontwikkeling of gezondheid. In het resultaat van jouw test wordt beschreven in welke van de vier elementen (Lucht-Denken, Vuur-Willen, Water-Voelen, Aarde-Doen) op dit moment van je leven je grootste talent als schat verborgen zit. Daarna kun je lezen welke kwaliteiten; competenties en sleutelwoorden bij je passen. Onderaan vind je de scores per element uitgedrukt in percentages en punten.

 

Neem niets van wat je leest voor zoete koek aan, maar koppel het steeds terug naar je eigen beleving, wijsheid en ervaring. Download  je uitslag en onderstreep alle woorden, waarvan je oprecht vindt dat ze aansluiten bij je zelfbeeld. Kijk ook eens welke begrippen weerstand oproepen én waarom. Om je onderzoek verder te verdiepen kun je de uitslag (en je ontdekkingen) voorleggen aan familie, vrienden en collega's of je kunt in een sessie met mij jouw vraag, uitslag en betekenis verder uitdiepen om nog gerichter een volgende stap in je leven te maken. 

Wil je professionele begeleiding bij het maken van jouw website, een passende pitch of keuzes op het vlak van werk, onderneming of creativiteit dan kun je contact met mij opnemen. Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.