Margré Knip -  Werken met levensthema's voor professionals 

Ik ben ontzettend blij met het werk van Marcel J Dekker. Naast het feit dat hij heeft geholpen om mijn website te ontwerpen, heeft hij ondersteund om het echt te laten passen bij mijn visie. Dat vraagt om vakmanschap. Het onderzoeken van mijn beroepsidentiteit vond ik indrukwekkend qua aanpak. Deze sloot aan bij mijn missie om het beste uit mensgerichte professionals te halen. Hij heeft óók het beste uit mij kunnen halen. Tijdens het proces ervoer ik uitdagingen welke doelgroep of diensten ik specifiek wilde aanbieden. Marcel pakte dit professioneel aan en hielp mij gerichte keuzes te maken. Dat was waar ik eveneens behoefte aan had.

Wat mij opviel, was zijn zorgvuldigheid. Hij was bereid om naar mijn feedback te luisteren, en deze te combineren met zijn ervaringskennis in de praktijk. Daarbij heeft hij zo veel compassie en meedenken getoond dat het mij zal bijblijven. Het resultaat is een hoogwaardige website die een basis vormt voor mijn verdere bedrijfsgroei.

Ik beveel Marcel van harte aan voor iedereen die op zoek is naar creatieve website ontwikkeling met herkenbare eigenheid. Bedankt voor jouw geweldige werk Marcel! Zet het voort. 

 

Harmen Keuning - Lijfwijs - haptotherapie 

Ik heb de websitecoaching van Marcel als heel positief en waardevol ervaren. Hij is betrokken, denkt mee en stemt goed af. Doordat Marcel als coach investeert in mij als mens en mij daardoor leert kennen, is hij in staat om mijn essentie te vertalen naar de website die mij past. Want wie wil nou niet compleet zichzelf zijn op zijn of haar eigen website? Als startende ondernemer raad ik jou dit traject, om met hulp van Marcel je digitale identiteit vorm te geven, dan ook van harte aan. Het is het meer dan waard.
 

Elke Ederveen - Psychologie en haptotherapie

Ik zag er best tegenop om een nieuwe website te maken. Ik had geen idee hoe ik zoiets zelf aan moest pakken, vandaar dat het voor mij een uitkomst was om met Marcel aan de slag te gaan. Hij heeft veel kennis en ervaring met het maken van websites, maar daarnaast begeleidt hij ook op een ander vlak. Hij wilde mij leren kennen en was oprecht nieuwsgierig naar wie ik ben, als psycholoog, als beginnend haptotherapeut, maar vooral ook als mens. Samen hebben we gezocht naar een manier om dit uit te dragen met mijn nieuwe website. Ik vond het prettig dat hij goed kan luisteren en afstemmen, maar ook zijn eigen mening geeft als hij denkt dat dit zinvol is. Onze afspraken zorgden ervoor dat ik ondanks mijn drukke agenda bezig bleef met ons project, want het voelde echt als samenwerking. En als ik door de bomen het bos niet meer zag, hielp Marcel om de volgende stap weer te kunnen zetten. Verder is hij creatief en heeft hij een goed oog voor esthetiek en mooie beelden. Bedankt voor de fijne samenwerking!


Esther Schenkel - Wisdom of the Body
Het was absoluut een boeiend en inspirerend proces wat me niet alleen een prachtige website heeft opgeleverd waar ik erg blij mee ben. Ook heeft het me nog meer helderheid gebracht en inzicht gegeven over mijzelf en de weg van liefde die ik bewandel en hoe spannend dat soms is om daar open over te delen. Diep dankbaar voor deze reis samen.

 

Isabella van Batenburg - Ik transformeer 

Uniek aan Marcel is zijn vermogen om zich heel sterk in te leven in de ander en met zijn innerlijke wijsheid in no -time een concrete vertaling te maken naar hoe jij de wereld ziet. Hij heeft veel meer geleverd en te bieden dan een website. Hij maakt een match op elk niveau en de gesprekken waren verdiepend en inspirerend. We hebben samen geboetseerd aan een mooi kunstwerk, waarbij Marcel met de juiste kleurencombinaties, communicatie en beeld altijd de spijker op z’n kop slaat. Je kunt ten alle tijde van Marcel op aan en het “samen creëren” heb ik als een groot geschenk ervaren, omdat hij ook nog eens een talentvolle coach is! Ik raad hem dan ook van harte aan en ben hem dankbaar voor dit schitterende eindresultaat. 

 

Marina Kaptijn - Coaching, Kunsteducatie, Yoga

Door de gesprekken met Marcel, en door samen te bouwen aan mijn website heb ik meer helderheid gekregen over wat ik als professional te bieden heb. Samen kwamen we erachter wat de essentie, de rode draad was in al het werk wat ik eerder gedaan heb. Marcel heeft me geholpen om daar de juiste woorden bij te zetten en dit in een website vorm te geven, iets wat mij eerder niet gelukt was. Als website coach kan hij naast websites bouwen ook heel goed tussen de lijntjes door lezen en luisteren, is niet bang om de diepte op te zoeken, en vindt hij niet snel iets ‘raar’. Ik keek uit naar onze gesprekken op vaste momenten in de week. Al met al heeft Marcel's coaching me veel meer opgeleverd dan ‘alleen maar' een website en een nieuw logo. En daar ben ik heel erg blij mee!  

 

Yvonne Rijnen-Effortless Coaching 

Marcel is een krachtige persoonlijkheid die het vermogen heeft om zich in de gedachten- en belevingswereld van anderen te kunnen inleven en je website ECHT jouw website te laten zijn. Sfeer, tekst, de juiste plaatjes, het klopt gewoon. Ook heeft hij veel levenservaring die hij inzet om jou op het juiste spoor te zetten. Kortom een kadootje om met Marcel samen te werken en te puzzelen voor een professioneel en eigen resultaat. 

 

Frédéric  Fortanier - Graficus, Kunstenaar

Al jaren had ik de behoefte om een website als kunstenaar te hebben, maar ook jaren dat het er maar niet van kwam. Door een toeval kwam ik weer met Marcel in contact naar aanleiding van een uitgegeven boek. Een fijn gesprek dat daarop volgde bleek het moment te zijn om samen met hem mijn website te gaan maken. Een uitstekende keuze want er is niets zo plezierig als met Marcel aan het werk te gaan. Met zijn inspirerende en sturende kracht hebben we de stappen gezet om een prachtige site te bouwen. De eerste lovende reacties over het resultaat liggen ter tafel, zelfs ook het eerste commerciële resultaat via de webshop is er.  Marcel bedankt voor een nieuwe zet naar mijn toekomst! 

Monique van der Burgt -  Wandelcoach Het Open Veld
Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik direct de klik om samen met Marcel een prachtige krachtige website voor mij neer te zetten. Ik ben in dit proces steeds dichter bij mijn kern gekomen en ik heb onze samenwerking als zeer verdiepend ervaren.  Het resultaat is een prachtige website, waar ik in mijn eigen spiegel kijk,  wetende en voelende vanuit mijn bron dat ik vrouwen mee de natuur in neem, om (weer ) voeling met hun eigen bron te krijgen. Bedankt Marcel, voor de hele fijne en prettige samenwerking.


Nancy Abbas - Haptotherapie

Marcel houdt de vaart erin. Dat prikkelde mij om in contact te blijven met mijn proces om te verwoorden/verbeelden waar ik voor sta. Soms ging het mij eerst wat snel, maar na iedere werksessie kreeg ik steeds een vitaal gevoel van, “ Ja, ik ga ervoor”. Marcel voelt veilig, hij neemt leiding daar waar nodig en geeft ruimte om samen te kunnen experimenteren. Met zijn creativiteit en kundige taalvaardigheid heb ik steun ervaren om woorden en beelden te kunnen geven aan wat ik met mijn website wil uitdragen. Het resultaat mag er zijn. Ik ben er heel blij mee.

 

Marius Gosschalk - Het Verhaal

Bij mijn eerste kennismaking met Marcel dacht ik meteen “ik ben nu in contact  met het vriendelijke gezicht van een eindeloze bron van kennis en wijsheid”. Toen bleek dat hij niet alleen maker is van het prachtige 4 elementen ontwikkelingsmodel, maar ook websites bouwt, wist ik dat ik mijn site door hem wilde laten maken.

Weer bleek dat zijn kennis en kunde gebed zijn in een bijzondere wijsheid waarbij hij zich gevoelig opstelt voor wat voor mij belangrijk is en er wezenlijk toe doet. 

Toen werd het spannend, want hij ging voor me aan het werk voor een ontwerp op basis van onze gesprekken. En zo startte onze dialoog, die leidde tot mijn site waar dat essentiële prachtig tot uiting is gekomen. En nu is er het contact waarin er zo veel meer gebleven is dan mijn nieuwe site alleen, die vriendelijke bron. Ik ben niet alleen tevreden maar ook dankbaar. 

 

Frans-Peter Dechering - Corvus Drones

Voor Corvus Drones was de wens om binnen heel korte tijd een vernieuwde eenvoudige site op te zetten. Marcel pakte de klus voortvarend op en zijn bijdrage gaat verder dan alleen de website. Zijn aanpak is concreet en creatief, van praktisch maken tot strategisch meedenken. En, met Marcel is het altijd prettig samenwerken.

 

Piet Houtenbos - Stichting Een Helpende Hand 

Marcel heeft voor onze charitatieve stichting een prachtige en heel handzame site gebouwd. De samenwerking was avontuurlijk: in dialoog kwamen we tot verrassende oplossingen en beelden. De kracht van Marcel is dat hij onze wensen snel en goed opneemt en creatief is met zowel tekst als met grafisch ontwerp. Drie eigenschappen die hem een aanbevelenswaardige websitebouwer maken.

 

Mar-Lin Schut - Spraakmakend

De samenwerking met Marcel bij het maken van mijn  nieuwe website heb ik als bijzonder prettig en ontspannend ervaren. Daarom heb ik hem gevraagd of hij ook de nieuwe site voor de Stichting Spreekkunst wil maken.

 

Peter Tangel - Binnen Leeft

Ik ga een frisse herstart maken met mijn bedrijf MensFrame. Daar past ook een andere naam bij: ''BINNEN LEEFT'' Dat wil ik ook uitstralen met mijn digitale visitekaartje; mijn nieuwe website. Marcel ondersteunde mij met het ontwerp van de website, ontwierp het nieuwe logo, zocht passende beelden, bood reflectie t.a.v. de inhoud en tekst, zorgde voor de techniek en kwam met inspirerende boeken en artikelen. Kortom, Marcel is terecht een website-ontwikkelaar die meer biedt dan zo maar een website: een tijdelijk maatje in ontwerp, inhoud en realisatie.