Helder Verbindend Praktisch

Een gesprek, traject, project of uitdaging met MD leidt altijd tot meer inzicht, een nieuwe oplossing, vreugde naar de toekomst en praktische resultaten. Je kunt in zijn werk voor en met mensen en organisaties vijf stappen onderscheiden.


A
.   We formuleren je vraag zo helder mogelijk vanuit de gedachte dat een goede vraag al de helft van jouw antwoord is. 
B. 
We onderzoeken de situatie rond jouw vraag ; wat speelt er feitelijk, hoe voel jij je in de situatie, welke gedachten versterken dit en wat zou je eigenlijk willen.

C. We verdiepen De vier aspecten van je Zijn: Denken, Willen, Voelen en Doen. Hoe ga je nu met deze aspecten om, wat vertelt dat jou in relatie tot je vraag en waar en hoe kan het anders. D.  We zoeken een antwoord dat echt bij jou past.

E. Je krijgt praktische tips en oefeningen om jouw antwoord te ondersteunen.

 

 
Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken. 

Wat is Praktische Inspiratie!

Wat Marcel Dekker doet kun je samenvatten als Praktische Inspiratie; hij faciliteert, hij luistert, hij ondersteunt, hij denkt mee, hij daagt uit, hij analyseert, hij draagt aan, hij geeft tips, hij ontwikkelt een oefening en hij biedt jou bovenal de ruimte om je te ontwikkelen en jouw antwoord te vinden. Marcel belooft geen gouden bergen ... maar hij weet zeker dat je na een gesprek of traject met hem weer voldoende inspiratie voelt om positief verder te kunnen. De vergoeding voor een gesprek of traject gaat naar draagkracht. 

 

 

Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.