Creatief Betrokken Visionair

Marcel Dekker (63) woont met zijn vrouw en kinderen in Den Haag. Hij inspireert, coacht, ontwerpt en ontwikkelt tools voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij o.a. voor More Happy Jongerencoaching, Mindconnexion, WLO work & life, Bigger Brain, Sonneveltopleidingen, 4kids2tell, spraakmakend, Peggy Pitwell en Marius Gosschalk.

 

Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.

De ziel raken
Nick Ellerby van OASIS - School of Human Relations typeert hem als alert voor ontwikkelingen in de wereld en de menselijke context, in staat om “vanaf nul” te creëren, en altijd op zoek naar het vinden van een gedeelde visie met de potentie om de ziel te raken, wakker te schudden en te erkennen.

 

E- Learnings

Voor Albert Sonnevelt en Sonneveltopleidingen schreef hij de afgelopen 6 jaar 10 e-learnings over onderwerpen als stress, motivatie, geluk, slapen, keuzes maken, uitstelgedrag en angst & paniek.  Favoriete items in de e-learnings zijn gedragsverandering, overtuigingen, aandacht en verbinding.

 

Tools 

De tools (testen, scans en apps) die Marcel Dekker ontwikkelt zijn meestal gebaseerd op een vierdeling van de psyche (bijvoorbeeld Denken, Willen, Voelen, Doen).  Op het raakvlak van psychologie, kunst, mens en technologie is hij een innovatieve pionier op zoek naar praktische oplossingen voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Voor meer informatie over zijn tools kun je terecht op de website van Elementaal

 

Boek

Een pdf van het boek: Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf van Marcel Dekker, met daarin alle achtergrondinformatie over de Elemententest, kun je gratis per mail toegestuurd krijgen. Mail info@elementaal.nl met je verzoek. 

 

Veelzijdig

Tot 2003 werkte Marcel Dekker in de welzijnssector, de kunstensector en het bedrijfsleven als hoofd hrm, pr-medewerker, organisator van wereldmuziekconserten, theatermaker en trainer. In 2004 startte hij Elementaal. Naast zijn werk aan tools en e-learnings begeleidt hij vanuit zijn creativiteit en ervaring een politieke partij, schrijft hij een boek of een theaterproject, ontwerpt hij een website of een logo, creëert hij een spel of bedenkt hij een campagne om een organisatiedoel onder de aandacht te brengen. 

Opleiding

Marcel studeerde cultureel werk en voor leraar tekenen/handvaardigheid, volgde de coachopleiding Repairing Balance en talloze workshops op het vlak van meditatie, klank en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel volgt hij de Leergang Embodied Social Learning bij Annemarie Ehrlich en bestudeert hij intensief het onderwerp Energy Healing.  

 

Klik hier als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.